1 Rue des Moulins – 6245 Mullerthal – Luxembourg

Léif Clients,

Eisen Valentine’s Dag Menu ass leider ausverkaaft. Mir freeën eis awer fir iech vum 17. bis den 21. Februar Gedrénks a kleng Snacks fir matzehuelen unzebidden, falls dir am Mëllerdall spazéiren goën wëlld an eng kleng Stärkung braucht.

Mir freën eis Iech eisen Valentine’s Dag Menu ze présentéiren!

* De Chefkach Lars Fiebig préparéiert Iech den  ganzen Menu an dir sidd dann “Chef at home” an braucht den Menu just no sengen Virgaben ze finaliséiren vir är/ären Léifsten ze verwinnen

* Dir kënt eisen Menu Samsdes den 13. Februar tëschend 16 Auer an 19 Auer oofhuelen vir entweder Samsdes Owes oder Sondes ze genéissen.

Menu St Valentin (SOLD OUT)

Amuses bouches:

Jambon ibérique, crémeux au thon et grissini, gougère à la truffe

Entrée :

 Tartare de saumon de l’Ecosse, Label rouge, à la pomme verte, curry et crème d’Isigny

Crustacés:

La demie queue de homard bleu, risotto au safran, bisque de homard et tomate à la vanille

Trou normand :

Framboise, gingembre et vodka

Plat principal:

 Filet de bœuf luxembourgeois, légumes mini, tombée d’épinards, purée de pommes de terre à la truffe et jus corsé

Dessert :

 Tartelette framboise-pistache

Mignardises :

 Financier aux amandes, mini moelleux et Fueskichelchen au « Stoffi »

Prix : 79€/pers

Forfait vin 1 (bulles, blanc, rouge): 55€

½ bouteille de crémant luxembourgois Bernard-Massard

+ ½ bouteille Pinot gris Château de Schengen

+ ½ bouteille de St-Amour

Forfait vin 2 (bulles, blanc, rouge): 90€

½ bouteille de champagne Deutz Rosé

+ ½ bouteille de Pouilly fumé La Moynerie de Michel Redde

+ ½ bouteille de St Estèphe Château Cossieu-Coutelin

Réservations (SOLD OUT) :

Le menu sera préparé par nos soins et finalisé/chauffé dans vos cuisines.

A enlever au restaurant samedi 13 février entre 16h00 et 19h00 (paiement sur place par carte, cash ou Digicash)

* An der Fuesvakanz, vum 17 bis den 21 Februar as d’Heringer Millen op vun 12h00 – 17h00 vir Gedrenks a kleng Snacks matzehuelen falls dir am Mëllerdall spazéiren goën wëlld an eng kleng Stärkung braucht

Tarte flambées vir matzehuelen:

Snacks:

Eng Schneekegkeet aus der Pâtisserie

Brout a Brioche frësch gebaak:

Pain noix, noisettes grillées et raisins secs (440gr)4.90 €
Pavé malte aux céréales (440gr)4.50 €
Torsade à l’épeautre (440gr)4.70 €
Pain Omega 3 Bio (440gr)4.60 €
Brioche pur beurre (440gr)7.60 €
Baguette tradition française (270gr)2.80 €
Le pain est cuit sur commande, temps d’attente 7min

Nom Wanderen, Mettwochs, den 17 Februar bis Sondes den 21 Februar vun 12 bis 17 Auer 

Villmools merci a bis hoffentlech geschwenn!
Marie a Lars