Léif Clients,
Eisen Valentine’s Dag Menu ass leider ausverkaaft. Mir freeën eis awer fir iech vum 17. bis den 21. Februar Gedrénks a kleng Snacks fir matzehuelen unzebidden, falls dir am Mëllerdall spazéiren goën wëlld an eng kleng Stärkung braucht.
Mir freën eis Iech eisen Valentine’s Dag Menu ze présentéiren!
* De Chefkach Lars Fiebig préparéiert Iech den ganzen Menu an dir sidd dann “Chef at home” an braucht den Menu just no sengen Virgaben ze finaliséiren vir är/ären Léifsten ze verwinnen
* Dir kënt eisen Menu Samsdes den 13. Februar tëschend 16 Auer an 19 Auer oofhuelen vir entweder Samsdes Owes oder Sondes ze genéissen.
Menu St Valentin (SOLD OUT)
Amuses bouches:
Jambon ibérique, crémeux au thon et grissini, gougère à la truffe
Entrée :
Tartare de saumon de l’Ecosse, Label rouge, à la pomme verte, curry et crème d’Isigny
Crustacés:
La demie queue de homard bleu, risotto au safran, bisque de homard et tomate à la vanille
Trou normand :
Framboise, gingembre et vodka
Plat principal:
Filet de bœuf luxembourgeois, légumes mini, tombée d’épinards, purée de pommes de terre à la truffe et jus corsé
Dessert :
Tartelette framboise-pistache
Mignardises :
Financier aux amandes, mini moelleux et Fueskichelchen au « Stoffi »
Prix : 79€/pers
Forfait vin 1 (bulles, blanc, rouge): 55€
½ bouteille de crémant luxembourgois Bernard-Massard
+ ½ bouteille Pinot gris Château de Schengen
+ ½ bouteille de St-Amour
Forfait vin 2 (bulles, blanc, rouge): 90€
½ bouteille de champagne Deutz Rosé
+ ½ bouteille de Pouilly fumé La Moynerie de Michel Redde
+ ½ bouteille de St Estèphe Château Cossieu-Coutelin
Réservations (SOLD OUT) :
Le menu sera préparé par nos soins et finalisé/chauffé dans vos cuisines.
A enlever au restaurant samedi 13 février entre 16h00 et 19h00 (paiement sur place par carte, cash ou Digicash)
* An der Fuesvakanz, vum 17 bis den 21 Februar as d’Heringer Millen op vun 12h00 – 17h00 vir Gedrenks a kleng Snacks matzehuelen falls dir am Mëllerdall spazéiren goën wëlld an eng kleng Stärkung braucht
Tarte flambées vir matzehuelen:
- Tarte flambée alsacienne, lardons, oignons finement coupés et crème fraîche 10€
- Tarte flambée au fromage de chèvre frais, poires pochées et miel du Müllerthal 12€
- Tarte flambée au fromage Roude Bouf de Berdorf, jambon cuit et cru 14€
- Tarte flambée aux champignons, gruyère, lardons et oignons de printemps 14€
Snacks:
- Fritten mat Mayonnaise a Ketchup
- Gromprekichelcher mat Aeppelkompott
- Eng gudd warm Zopp
Eng Schneekegkeet aus der Pâtisserie
- Brownie mat Valrhona Schokola an Nëss
- Fueskichelcher mat Stoffi
Brout a Brioche frësch gebaak:
Pain noix, noisettes grillées et raisins secs (440gr) | 4.90 € |
Pavé malte aux céréales (440gr) | 4.50 € |
Torsade à l’épeautre (440gr) | 4.70 € |
Pain Omega 3 Bio (440gr) | 4.60 € |
Brioche pur beurre (440gr) | 7.60 € |
Baguette tradition française (270gr) | 2.80 € |
Nom Wanderen, Mettwochs, den 17 Februar bis Sondes den 21 Februar vun 12 bis 17 Auer
- Warmd Gedrénks: Schoki mat Valrhona Schokola an der Fair Mëllech vun der Molkerei Thiry, Cappuccino, …
- Aeppeljus vun der Eppelpress, Bio Limonade, Fuze Tea, Fanta….
Villmools merci a bis hoffentlech geschwenn!
Marie a Lars