Léif Clients!

Durch déi aktuell Situatioun, kënnen mir eech leider am Moment nët bei eis wëllkomm heeschen.

Dovir proposéiert eis Equippe eech en Menu à emporter, gekacht vun eisem Chefkach Lars an dem Sous-chef Sven vir eis Kichen doheem genéissen ze kënnen!

Verpackt an der praktëscher Ecobox, kann den Menu am Schäffchen, Mikrowelle oder Kachdëppen warm gemeet gin an hällt sech mindestens 3 Deeg.

Prais – 30€

Och eis verschidden Broutzorten kënnen bestallt gin !

Réservation op :  info@heringermillen.lu    (Limitéiert Unzuel un Menüer)


Mëttwoch, 24 Februar vun 17h00-19h00

Salade de betteraves rouges, fromage feta et vinaigrette a la framboise

———–

Vol au vent de poulet, riz pilaf, carottes, petit pois et oignons caramélisés

———–

Ile flottante à la vanille, croquant et caramel

Freideg, 26 Februar vun 17h00-19h00

Soupe de champignons et crumble au lard

———–

Ragoût de marcassin, Knöpfle Spätzle, choux rouge à la pomme, poire pochée, oranges et airelles

———–

Carrot cake, noix, raisins et fromage frais

Brout a Brioche frësch gebaak:

Pain noix, noisettes grillées et raisins secs (440gr)4.90 €
Pavé malte aux céréales (440gr)4.50 €
Torsade à l’épeautre (440gr)4.70 €
Pain Omega 3 Bio (440gr)4.60 €
Brioche pur beurre (440gr)7.60 €
Baguette tradition française (270gr)2.80 €

Léif Wanderer!

Nom spazéiren kënnt dir Iech opwiermen mat engem warmen Gedrénks oder engem Snack an der Brasserie Heringer Millen.

All Samsdeg a Sondeg vun 12h00 – 17h00